mvhe.blogg.se

7 - Disa

Kategori: Allmänt

Idag lurade min vädergud mig, trodde att det skulle ösa ner snö nu hela natten men det avtog vid 5 tiden! vilken besvikelse. Har iallafall fått njuta lite av snön när vi körde häst idag. Ärtan fick premiärspringa med en kompis idag!

Har kört Disa i lokselen för första gången, Mats har skött den biten tidigare. Var ute och packade fast lite snö i hopp om att det ska komma lite mer så småningom.

Disa har vi haft sen hon var 3 månader gammal & hon har vart min lillgris ända sen dess! Mer bortskämd häst får man nog leta länge efter. Hon är en häst som säger till vad hon vill, när hon vill och hur det ska göras. Annars  skriker hon, stampar, slår med svansen, rally i hagen/spränger hagen. Om hon t.e.x inte vill vara ute i hagen (hon är en innehäst, om det finns sådana) Då blir det ett jävla liv.. antingen springer hon in själv..... eller så får man gå och hämta henne för att undvika att hon blir på dåligt humör i flera dagar, kan ibland även övergå i veckor...
Om man nu ska köra fröken fräken, så måste "the beast" först få gå ut i hagen... det är sant... Behövs dock inte på vintern för då vill hon inte ens gå ut..
 
Hursom så är hon lillgrisen & världens finaste om ni frågar mig :-)
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: